Üzvözöljük Rimóc község honlapján! címer címer
   Facebook oldal
   YouTube csatorna
   Rimóci SE
Gondozási KözpontKézfogásKedves Érdeklődő!

Intézményünk hármas feladatköre, hogy gondoskodjék a házi segítségnyújtásról, a szociális étkeztetés lebonyolításáról, valamint a klubtagok nappali ellátásáról. Központunk a hét minden munkanapján 8:00 és 16:00 között várja a különböző ellátási formák iránt érdeklődőket.


Néhány szóban a szolgáltatásokról

Házi segítségnyújtásHázi segítségnyújtásA házi segítségnyújtás célja, hogy az otthonukban az önmaguk ellátására részben képes embereknek könnyebbé, tartalmasabbá tegye a mindennapjait. Segíti az önálló életvitelük megtartását, tekintettel az igénybe vevő és annak lakókörnyezete higiénés körülményeire. Biztosítja az alapvető gondozási, ápolási feladatokat és a mentális támogatást. Segítséget ad bevásárlást, gyógyszer felíratását és kiváltását illetően. Az igénybevételt megelőzően -ami kérelemre indul és önkéntes- felmérjük a gondozási szükségletet.

Szociális étkeztetésSzociális étkeztetésA szociálisan rászorultaknak legalább napi egyszeri meleg étkezést kell nyújtani, ha azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére nem képesek biztosítani. A szolgáltatás határozatlan vagy határozott időre szól. Az étkeztetést megállapodás alapján biztosítjuk. A szolgáltatás igénybevétele önkéntes, szóban vagy írásban kérelmezhető, térítési díj köteles.

Idősek klubjaIdősek Klubja
Az idősek klubjának legfontosabb feladata, hogy olyan biztonságos, családias légkört nyújtáson a látogatóknak, ahol közösségben, kellemesen tudják eltölteni szabadidejüket. Lehetőség van az étel helybeli elfogyasztására, tisztálkodásra, valamint a személyes textília tisztán tartására, mosási lehetőséggel. Van pihenőhelyiség is a tagok számára. Segítséget kapnak az érintettek hivatalos ügyeik intézésében.Intézményünk a Nógrádmegyeri Virágsziget Szociális Központ telephelyeként működik.

Rimóci Központ szakmai személyzete:

Danics Dominika telephely vezető

Szociális ápolók és gondozók:
Vincze Tiborné / Zsuzsanna
Erdélyi Ildikó
Farkas Bernadett

Szociális étkeztetést segítő munkatársak: Kormány Lajosné / Eszter
Jusztin Péterné / Hedvig 

Elérhetőségeink:
3177 Rimóc, Hunyadi utca 9.
email: gondozasi.kozp.rimoc@gmail.com
Telefon: 06-30 / 703-4377


A Gondozási Központ étlapja

Rimóc Község Önkormányzata. Minden jog fenntartva.